Bestelen & Betalen

BESTELLEN
Door een bestelling te plaatsen geef je te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden, zoals vermeld in de algemene voorwaarden.

BETALEN
LA LA LAMA werkt voor een veilige online betaalomgeving samen met partner Mollie. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de LA LA LAMA webshop. Betalingen kunnen gebeuren via bankkaart (Bancontact of Mister Cash) of kredietkaart (Visa of Mastercard). Meer informatie over Mollie kan je vinden op www.mollie.be.

Bancontact/Mister Cash
Betalen kan door middel van een Bancontact of Mister Cash kaart. Je wordt vanaf onze site doorverwezen naar de site van Mollie, waar je je gegevens kan ingeven. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en LA LA LAMA kan meteen beginnen met je pakje verzendklaar te maken.

Visa/Mastercard
Een betaling met kredietkaart (Visa of Mastercard) is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
SUBSCRIBE NOW
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties. Tevens geniet je van 10% korting op je eerstvolgende aankoop.
    INSCHRIJVEN
    ik ga akkoord met de algemene voorwaarden