LEVERING

LA LA LAMA tracht een zo snel mogelijke levering te verzekeren. Binnen België kan je rekenen op 2 à 3 werkdagen na bevestiging van je bestelling.

LA LA LAMA doet beroep op de diensten van Bpost. Zodra je bestelling verwerkt wordt, ontvang je een e-mail met het volgnummer of barcodenummer van de desbetreffende bestelling zodat je de zending kan zoeken en/of volgen.

Bestellingen vanaf € 75 worden GRATIS verzonden binnen België. Voor een bestelling beneden dit bedrag betaal je, afhankelijk van de door jou gekozen leveringsoptie, € 4,57 of € 5,42 verzendingskosten binnen België. Vermijd je graag verzendingskosten? Vul dan je order aan met een kadobon voor jezelf of een vriend(in)!

Aarzel zeker niet ons te contacteren mocht je nog vragen hebben hier omtrent.

LEVERING AAN HUIS
Het pakket wordt door Bpost aan huis afgeleverd, normaal binnen de 24u na verzending van het pakket. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, kan je een 2de aanbieding aanvragen via de website van Bpost.
https://track.bpost.be/red/requestRedelivery.do?oss_language=NL

Om je zending te zoeken, dien je het volledige volgnummer of barcodenummer van de desbetreffende bestelling te gebruiken. Deze heb je gekregen via e-mail na ontvangst van betaling. Laat Bpost gerust weten waar je volgende pakjes geleverd mogen worden, als je niet thuis bent.
https://track.bpost.be/preferences/?language=nl

LEVERING IN EEN AFHAALPUNT
Het pakket wordt door Bpost geleverd in een postkantoor of postpunt en kan de volgende werkdag, na ontvangst in het Bpost netwerk, afgehaald worden. Het pakket blijft 14 dagen beschikbaar in het door jou gekozen afhaalpunt.

Om je zending te zoeken, dien je het volledige volgnummer of barcodenummer van de desbetreffende bestelling te gebruiken. Deze heb je gekregen via e-mail na ontvangst van betaling.

LEVERING IN EEN PAKJESAUTOMAAT
Het pakket wordt door Bpost geleverd in een door jou gekozen pakjesautomaat en kan de volgende werkdag, na ontvangst in het Bpost netwerk, vanaf 11 uur afgehaald worden. Dag en nacht! Het pakket blijft 5 dagen beschikbaar in het door jou gekozen pakjesautomaat.

Om je zending te zoeken, dien je het volledige volgnummer of barcodenummer van de desbetreffende bestelling te gebruiken. Deze heb je gekregen via e-mail na ontvangst van betaling.

LEVERINGSTARIEVEN 2019 – BELGIE
Levering aan huis: € 5,42
Levering in een afhaalpunt: € 4,57
Levering in een pakjesautomaat: € 4,57

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
SUBSCRIBE NOW
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties. Tevens geniet je van 10% korting op je eerstvolgende aankoop.
    INSCHRIJVEN
    ik ga akkoord met de algemene voorwaarden