RUILEN & RETOURNEREN

Indien je niet tevreden bent over je aankoop of indien een artikel bij aankomst beschadigd is, dan bieden wij jou de mogelijkheid ons het artikel, binnen een termijn van tien werkdagen na ontvangst van uw bestelling, onbeschadigd; ongebruikt en rookvrij (inclusief aangehecht prijskaartje; etiket en/of label) terug te bezorgen. De retourvoorwaarden gelden niet voor gepersonaliseerde producten. Dit zijn producten die op maat van de klant afgesteld worden en producten die registratie vereisen. Wij proberen onze ecologische voetafdruk laag te houden, stuur pakjes niet onnodig terug. 

De te retourneren artikelen dienen samen met de pakbon en dit ingevuld ruil- en retourformulier in de originele zendverpakking opgestuurd te worden naar LA LA LAMA, Leentje Van Kerckhoven, Witgerstraat 33, 9310 Herdersem. Frankeren doet u met het meegeleverde retourticket.

De verzendkosten voor het al dan niet gedeeltelijk terugzenden van je bestelling vallen ten laste van jou, als koper. Je wordt dus de aankoopprijs min het bedrag van de retourkosten (€ 5,42 voor retourzendingen in België) terugbetaald. Betreft het echter een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd, dan neemt LA LA LAMA de kosten voor verzending op zich.

De retour dient te worden aangemeld via retour@lalalama.be, dit met vermelding van het bestelnummer in het onderwerp (bv. Retour #20001). Niet aangemelde retourzendingen worden immers niet gecrediteerd! Van zodra je retourpakket bij LA LA LAMA verwerkt wordt, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals hierboven beschreven, worden binnen een termijn van tien werkdagen door ons terugbetaald.

Wij controleren onze artikelen en iedere zending voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, de consument verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst.
Indien u toch schade vaststelt aan de door u bestelde artikelen, dan vragen wij u ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen via retour@lalalama.be. Indien mogelijk vragen wij u ook een foto door te mailen van het beschadigde artikel.
Gooi de postverpakking nooit weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren.

Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld van de consument.

Indien je een klacht hebt, stuur ons dan gerust een e-mail (retour@lalalama.be). Iedere klacht wordt serieus behandelt en we trachten samen tot een voldoeninggevende oplossing te komen.

Het ruilen van een artikel geldt als een nieuwe bestelling. De verzendkosten voor deze nieuwe bestelling worden dan ook in rekening gebracht voor het verwerken en bezorgen van deze (nieuwe) bestelling.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
SUBSCRIBE NOW
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties. Tevens geniet je van 10% korting op je eerstvolgende aankoop.
    INSCHRIJVEN
    ik ga akkoord met de algemene voorwaarden